Αναζήτηση
  • Κτήμα Απέραντο Γαλάζιο

Covid-19!

Oι πρωτόγνωρες μέρες που διανύουμε έχουν συγκλονίσει την καθημερινότητά μας αλλά και το άμεσο μέλλον δημιουργώντας αβεβαιότητα για την υγεία μας, για την εργασία μας και κατόπιν για τα σχέδιά μας για το μέλλον.

Στο Κτήμα Απέραντο Γαλάζιο, κατανοούμε απόλυτα το άγχος των πελατών μας και τις ανησυχίες τους και συμπάσχουμε μαζί τους.

Ήδη, όλοι οι γάμου του Μαΐου έχουν μεταφερθεί σε μελλοντικές ημερομηνίες και κάποιες έχουν μεταφερθεί για την επόμενη χρονιά. Το ίδιο θα γίνει και για όσους γάμους λόγω Ανωτέρας Βίας, δε μπορούν να γίνουν στην ημερομηνία που είχαν προγραμματιστεί αρχικά.

Δεν ισχύει όμως, για ημερομηνίες που δεν επηρεάζονται απο τα μέτρα της κυβέρνησης, κατ' επέκταση οποιαδήποτε αναβολή θα έχει μια μικρή επιβάρυνση.

Μέλημά μας είναι να διανύσουμε μαζί σας τη κρίση αυτή και να βρούμε απο κοινού λύση, ώστε να είμαστε όλοι υγιείς και ήρεμοι όταν η μοναδική σας αυτή ημέρα της εκδήλωσής σας, καταφτάσει!


Για τους φετινούς γάμους:

Όποια μέτρα κι αν λάβει η κυβέρνηση περί περιορισμού των ατόμων ανά τραπέζι, μέτρα υγιεινής κτλ, σας ενημερώνουμε με χαρά πως το κτήμα έχει τα τετραγωνικά για να γίνει η επέκταση των τραπεζιών χωρίς κανένα πρόβλημα αφενός, αφετέρου, έχουμε ξεκινήσει τη προετοιμασία για αντισηπτικά και εξοπλισμό που θα απαιτηθεί.

Είμαστε σε αναμονή της ανακοίνωσης των μέτρων και τελικά της ημερομηνίας έναρξης απο τη κυβέρνηση.

Κτήμα Απέραντο Γαλάζιο#bloggingtips #WixBlog

7 προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Τέλος μιας δύσκολης σεζόν

Αγαπητοί φίλοι, η φετινή σεζόν έλαβε τέλος, με λίγους αλλα εξαιρετικούς γάμους, και με όλα τα παράλογα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση κατά του κλάδου του Γάμου λόγω Κορονοϊού. Πλέον δεν έχει ιδιαίτερο νό

Ανοίγουμε επίσημα!

Επιτέλους, πήραμε την πολυπόθητη ημερομηνία έναρξης της φετινής σεζόν! Η ημερομηνία είναι η 1η Ιουνίου, πολύ πιο σύντομα από ότι περιμέναμε! Σε αναμονή για το πρωτόκολλο τώρα. Η ανακοίνωση: Αθήνα, 29

© 2020 -  Κτήμα Απέραντο Γαλάζιο - Χρυσοβιτσιώτη | Καλοπήγαδο Κερατέα | 2292041474 | Ελλάδα

  • facebook
  • Instagram Social Icon
  • Κτήμα Απέραντο Γαλάζιο - YouTube